Geen inschrijfgeld t.w.v.  € 20,-
De bootcamp methode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger, waar het een middel is om soldaten voor te bereiden op zware taken. De commerciële variant, die hiervan is afgekeken, is voor alle sportniveaus toegankelijk. Als een bootcamptraining goed gegeven wordt, wordt er aandacht geschonken aan het hele lichaam met een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen die meestal in de buitenlucht uitgevoerd kunnen worden, zonder inzet van extra apparaten. Het mooie is dat je na een aantal trainingen alle oefeningen wel onder de knie hebt. Ga dan eens met je groepje vrienden zelf een bootcamptraining samenstellen. Wees creatief en let vooral goed op wat je instructeur precies vertelt tijdens de training.
Bootcamp
Cycle
Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling. Hoe ziet een Cycle les eruit.. De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.
Fun Boxing
Fun Boxing is een conditionele sport, waar alle verschillende gevechtssporten samen zijn gevoegd in één les, zoals Boxen, Karate, Taekwon-do. Tevens goed voor kinderen met een beperking, en voor je zelfvertrouwen.
HIIT
Power
Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aanjouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. Is Club Power iets voor mij? Deze les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Hoe ziet een Club Power les eruit? De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitness oefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik. Voordelen Club Power: Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun; Je bepaalt zelf de intensiteit van de training; Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les; Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
Zumba
Wat is Zumba? Zumba is een heerlijke dansles die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Merengue, salsa, samba, cumbia, reggeaton en top 40; alle dansstijlen komen aan bod. Geen moeilijke pasjes. Gewoon lekker dansen en calorieën verbranden. Hoe ziet een Zumba les eruit? We starten met een warming-up van ongeveer 5 minuutjes. Verschillende makkelijke aerobicspasjes wisselen elkaar af. Dan gaan we door met de dansjes. Hoe lang we elk dansje doen ligt aan de instructeur. We sluiten af met 5 minuutjes cooling-down. Wat moet ik meenemen naar de les? Tijdens de Zumba les wordt er af en toe gedraaid op de voeten. Het is fijn om wat gladdere schoenen aan te hebben zodat dit makkelijk gaat. Mocht je het fijner vinden om op sokken of blote voeten te dansen dan mag dit natuurlijk ook. Daarnaast is het fijn om een handdoek en wat te drinken (het liefst water) mee te nemen.
Power Yoga is helemaal hip! Sinds ongeveer de jaren ’30 is deze stroming binnen de Yoga gaan groeien, en vandaag de dag groeit het nog steeds door. Power Yoga is afgeleid van de traditionele Ashtanga Yoga.Veel mensen die Yoga eerst als “vaag” of “zweverig” beschreven, komen snel op hun worden terug na een kennismaking met een lesje Power Yoga. Power Yoga lessen kunnen op vele plekken gevolgd worden, vaak in sportscholen en andere sportverenigingen. Het “zweverige” van de Yoga is ver te zoeken, Yoga is een echte sport!
Power Yoga
Kinderyoga
Nieuw bij All4fit Grave! Vanaf woensdag 8 mei start de eerste les van kinderyoga. Leeftijd is 4 t/m 12 jaar en op zondag 12 mei en zondag 23 juni mogen de ouders ook mee. Geinteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden bij all4fit Grave of kijk op www.magicofbalance.nl